Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» είναι εδώ για κάθε γυναίκα με μεταστατικό καρκίνο μαστού καθώς και για τα μέλη της οικογένειάς της, προσφέροντας εξειδικευμένα προγράμματα στήριξης.

Τα προγράμματα παρέχονται εντελώς δωρεάν σε οποιαδήποτε γυναίκα επιθυμεί να τα αξιοποιήσει. 

Ατομική Συμβουλευτική

Οποιαδήποτε γυναίκα βιώνει μεταστατικό καρκίνο μαστού μπορεί να λάβει ψυχολογική υποστήριξη μέσα από ατομικές συνεδρίες με ψυχολόγο ή κοινωνική λειτουργό του Συλλόγου «Άλμα Ζωής», εντελώς δωρεάν.

Ατομικές συνεδρίες πραγματοποιούνται στα γραφεία του Συλλόγου, καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, κατόπιν ραντεβού αλλά και διαδικτυακά.
Ο αριθμός συνεδριών με την κοινωνική λειτουργό και την ψυχολόγο μπορεί να ποικίλει ανάλογα με τη φάση στην οποία βρίσκεται η κάθε γυναίκα και την ψυχολογική της κατάσταση.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα ατομικής συμβουλευτικής, παρακαλούμε επικοινωνήστε με το 210 41 80 006.

Τηλεφωνική Γραμμή Στήριξης

Με σεβασμό στην προσωπικότητα και τις ανάγκες κάθε γυναίκας με μεταστατικό καρκίνο μαστού, παρέχουμε ψυχολογική στήριξη μέσα από την Τηλεφωνική Γραμμή Στήριξης. Η Τηλεφωνική Γραμμή Στήριξης του Συλλόγου «Άλμα Ζωής» στελεχώνεται από Ψυχολόγο Υγείας – Ψυχοθεραπεύτρια.

Κάθε ασθενής με μετάσταση καθώς και μέλη της οικογένειάς της, σε οποιαδήποτε σημείο της Ελλάδας, μπορεί να λάβει την υποστήριξη που χρειάζεται.
Κάθε τηλεφώνημα μπορεί να διαρκέσει έως μία ώρα, όσο, δηλαδή, μία ψυχοθεραπευτική συνεδρία, ενώ δίνεται και η δυνατότητα για προγραμματισμένα επαναληπτικά τηλεφωνικά ραντεβού.

Η Τηλεφωνική Γραμμή Στήριξης λειτουργεί από Δευτέρα έως Παρασκευή, 10 πμ έως 6 μμ.

Μίλα μαζί μας: 210 8 253 253