Πού μπορώ να απευθυνθώ για ψυχοθεραπεία Γνωσιακής - Συμπεριφοριστικής προσέγγισης;

Οι ψυχολόγοι τους Πανελληνίου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» είναι εκπαιδευμένοι στο Γνωσιακό - Συμπεριφοριστικό μοντέλο. Εκεί μπορείς να κάνεις ατομική ψυχοθεραπεία δωρεάν.

Επιπλέον, μπορείς να απευθυνθείς στην Τηλεφωνική Γραμμή Στήριξης του Συλλόγου 210 8 253 253, εφόσον η κατάσταση της υγείας σου ή ο τόπος κατοικίας σου δεν σου επιτρέπει την πρόσωπο με πρόσωπο συνεδρία.

Τέλος, μπορείς να απευθυνθείς σε ιδιώτες ψυχολόγους ή ψυχιάτρους, για τους οποίους θα ήταν καλό να διερευνήσεις, αν διαθέτουν την κατάλληλη επαγγελματική κατάρτιση.

Πόσο διαρκεί η ατομική ψυχοθεραπεία;

Η Γνωσιακή - Συμπεριφοριστική ψυχοθεραπεία αποτελεί ένα βραχυπρόθεσμο μοντέλο. Αυτό σημαίνει ότι η διάρκεια της θεραπείας μπορεί να κρατήσει έως και 25 συνεδρίες.

Ποια είναι η διαδικασία για να κλείσω ραντεβού στον Πανελλήνιο Σύλλογο «Άλμα Ζωής»;

Μπορείς να καλέσεις στο 210 8815444 και στο 210 4180006 για να κλείσεις το ραντεβού σου. Τα ραντεβο΄ύ ατομικής συμβουλευτικής, όπως και όλα τα προγράμματα του Συλλόγου "Άλμα Ζωής" παρέχονται δωρεάν σε κάθε γυναίκα με καρκίνο μαστού ή στους οικείους της. 

΄Αν ενδιαφέρεσαι για τηλεφωνική στήριξη, τότε μπορείς να καλέσεις στην Τηλεφωνική Γραμμή Στήριξης, στο 210 8 253 253. Η κλήση στην τηλεφωνική γραμμή στήριξης είναι ανώνυμη και έχει αστική χρέωση.