«Πες ΜΑΣ ΤΟ»: Το νέο podcast του «Άλμα Ζωής» για τον καρκίνο του μαστού

Post's featured image

• Τι ρόλο παίζει η άσκηση και η διατροφή στον καρκίνο του μαστού;
• Ποια είναι η αξία της αλληλοβοήθειας στην αντιμετώπιση της ασθένειας;
• Πώς είναι να ζεις με μεταστατικό καρκίνο μαστού;

 

O Πανελλήνιος Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» παρουσιάζει το νέο του podcast για τον καρκίνο του μαστού με τίτλο «Πες ΜΑΣ ΤΟ».

Μέσα από μια σειρά θεματικών επεισοδίων συζητάμε θέματα που αφορούν στον καρκίνο του μαστού, αναδεικνύοντας όλες τις πτυχές της ασθένειας: από την πρόληψη και τη διάγνωση μέχρι την ίαση και τη ζωή μετά τον καρκίνο του μαστού.

Κάθε μήνα η Φρόσω Τζιντζηροπούλου, Ψυχολόγος Υγείας, MSc–Ψυχοθεραπεύτρια του Πανελληνίου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής», συνομιλεί με survivors, εθελόντριες του συλλόγου και επαγγελματίες υγείας και μαζί απαντούν σε απλά αλλά και σύνθετα ερωτήματα που αφορούν τον καρκίνο του μαστού, παρουσιάζοντας την αληθινή διάσταση μιας ασθένειας δύσκολης αλλά και αντιμετωπίσιμης.

Στόχος του podcαst είναι η ενημέρωση και η ευαισθητοποίηση του κοινού για τον καρκίνο του μαστού και τις μεθόδους πρόληψης και έγκαιρης διάγνωσης από εξειδικευμένους επαγγελματίες, η ενδυνάμωση των ασθενών με πρώιμο αλλά και μεταστατικό καρκίνο μαστού και των οικογενειών τους καθώς και η απομυθοποίηση της νόσου μέσα από αληθινές ιστορίες δύναμης και ελπίδας.

Μπορείτε να ακούτε το podcast «Πες ΜΑΣ ΤΟ» δωρεάν από τις 18 Οκτωβρίου 2022 σε:
Spotify: https://tinyurl.com/4j4mjs8z
Google Podcasts: https://tinyurl.com/yrurez37
Apple Podcasts: https://tinyurl.com/2p83k68t

Θεματολογία
Ο πρώτος κύκλος περιλαμβάνει 3 μηνιαία επεισόδια:

Τρίτη, 18 Οκτωβρίου 2022
Επ.1: Η χαρά της προσφοράς μέσα από την οργανωμένη αλληλοβοήθεια (feat. Αντιγόνη Μελετίου, Survivor-Εκπαιδευμένη Εθελόντρια του Συλλόγου «Άλμα Ζωής»)

Τρίτη, 15 Νοεμβρίου 2022
Επ.2: Η ζωή με μετάσταση (feat. Πάολα Γιαννοπούλου Survivor-Εκπαιδευμένη Εθελόντρια του Συλλόγου «Άλμα Ζωής», Μέλος ΔΣ)

Τρίτη, 13 Δεκεμβρίου 2022
Επ.3: Πώς να μειώσω τις πιθανότητες να νοσήσω ξανά (feat. Σταυρούλα Ντρουφάκου, Παθολόγος- Ογκολόγος, Επιστημονική Συνεργάτιδα Ε' Ογκολογικής Κλινικής, ΙΑΣΩ Γενική Κλινική)

Περισσότερες Πληροφορίες: https://almazois.gr/podcast-pes-mas-to/